Contactgegevens

Wen's Interieurontwerp

Wendy van Pijkeren
Boommarter 41
7325 AX Apeldoorn
KVK 85085375
BTW NL004048572B05

 

Webshop Wen's Deco & Styling

Wen's interieurontwerp biedt via Wen's Deco & Styling ook prachtige woonaccessoires aan. Klik hier voor het complete productaanbod.

Contactformulier

Contactformulier

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen."

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Interieurontwerp projecten

Interieurontwerp Wendy van Pijkeren Wens Interieurontwerp

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd en ben gecertificeerd interieurstylist en interieurontwerper.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.