Een interieurontwerp dat geheel aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen

Je hebt een nieuwbouw huis gekocht, je gaat verbouwen of wil je huidige woning graag opnieuw inrichten. Waar begin je? Je ziet bij anderen altijd wel snel of je iets mooi vindt of niet, maar je weet zelf nog niet zo goed hoe je dat in je eigen woning kan realiseren.

In mijn werkwijze om tot een interieurontwerp te komen, staan deze vragen centraal:

  • Wat zijn jouw woonwensen?
  • Hoe gebruik je de ruimte of hoe ga je deze gebruiken?
  • Welke gevoel moet de ruimte jou geven?
  • Wie ben jij en wat zijn jouw hobby’s en wat voor werk doe jij?
  • Hoe ziet jouw dag eruit?

Een interieurontwerp is heel persoonlijk. Welke sfeer en stijl mag de ruimte krijgen? Niet alleen kleuren en inrichting met meubels, maar ook hoe de ruimte gebruikt gaat worden. De antwoorden op bovenstaande vragen zijn de basis voor een persoonlijk interieurontwerp en advies, om een fijne plek te verwezenlijken voor jou en je gezin.

Mijn doel is om jouw woonwens uit te laten komen. In mijn interieurontwerp laat ik rust, warmte en sfeer samen komen tot één geheel. Want een huis inrichten wil je in één keer goed doen en niet steeds opnieuw.

Wens Interieurontwerp Apeldoorn Zutphen Amersfoort Deventer Zwolle Arnhem Harderwijk

Wen's Interieurontwerp kan jou op alle momenten bijstaan.
Bij het advies, de keuzes en de realisatie.

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen."

Warm interieur

Voor mij is een warm interieur een interieur waar de kleuren, vormen en materialen perfect bij elkaar komen. Door het gebruik van de juiste kleur-en-materiaal combinaties, wordt het interieur één samenhangend geheel. Een warm interieur vraagt ook om een liefde en aandacht in de aanpak van een interieur samenstellen.

Persoonlijk ontwerp

Iedereen is anders en leeft anders. Wat de één mooi vindt, vindt de ander niet mooi. Daarom is ieder interieur persoonlijk en daarom werk ik persoonlijk interieuradvies uit op maat gericht op jou, hoe jij leeft, wat jij graag wil en wat jij mooi vindt.

Doordachte keuzes

Tijdens onze samenwerking denk ik graag met jou mee, ook in creatieve oplossingen. Ik houd rekening met de verschillende lagen van een interieur zoals functie(s) van de ruimte, looproutes, zichtlijnen, afstanden, kleurgebruik in de ruimte, materialen, verlichting, welke meubels het mooist tot zijn recht gaan komen en de eindstyling.

Interieurontwerp Amersfoort Deventer zwolle Apeldoorn Zutphen

Een interieurontwerp om jouw woonwens te realiseren

Wat voor advies heb je nodig?
Het kan zijn dat je graag een ruimte in je huis of je nieuwbouwwoning opnieuw wil inrichten of dat je graag alleen een kleuradvies wil voor je woning. Of dat je graag een indelingsadvies met een meubelplan wil omdat je er zelf niet (meer) uitkomt. Woonvragen kunnen uiteenlopend zijn en ik help je graag om jouw woonwens te vertalen naar interieurontwerp dat bij jou en jouw budget past.

Eerst een vrijblijvende kennismaking
Een interieurontwerp start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw woonwensen en woonvragen. Na afloop van dit gesprek, maak ik altijd een persoonlijk op maat gemaakte offerte, omdat iedere woonvraag weer anders is.

Persoonlijk contact
Tijdens onze samenwerking zal ik je op de hoogte houden over het ontwerpproces door middel van persoonlijk contact. Ik vind het belangrijk dat wij fijn kunnen samenwerken en dat we nauw contact hebben aan de hand van de adviesgesprekken. Door de betrokkenheid aan beide kanten, wordt het resultaat nog persoonlijker en voldoet deze aan jouw woonwensen.

Interieurontwerp Amersfoort Deventer zwolle Apeldoorn

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

Interieurontwerp projecten

 

Interieurontwerp Wendy van Pijkeren Wens Interieurontwerp

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper. Mijn interieurontwerp staat bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.