Met een interieurstyling maak jij jouw interieur af.

 

Je bent blij met het interieuradvies en ontwerp dat voor je ligt of die door jou al is gerealiseerd. De wanden zijn geverfd, de vloer ligt erin en de meubels staan. Je weet niet goed hoe je de interieurstyling moet toepassen, hoe je jouw interieur dus moet afstylen. Want met de juiste en mooiste woonaccessoires, maak je jouw interieur helemaal af. Er zijn ook zoveel verschillende soorten woonaccessoires in verschillende vormen, materialen en kleuren. Keuze stress heb je snel, maar ook miskopen zijn snel gemaakt.

Ook met de interieurstyling kan ik jou helpen en ontzorgen. Ik ga voor jou op zoek naar de juiste items om jouw woonwens nog fijner, mooier en completer te maken, passend bij het interieur(ontwerp). Op deze manier voorkom je dat je miskopen doet en veel tijd kwijt bent.

 

Interieurstyling Apeldoorn, Zwolle, Harderwijk, Deventer, Amersfoort

"Ik ga voor jou op zoek naar de juiste items om jouw woonwens nog fijner, mooier en completer te maken, passend bij het interieur(ontwerp)"

Interieurstyling interieuradvies Apeldoorn Harderwijk Deventer Zwolle Arnhem Amersfoort

Eén samenhangend geheel met de juiste interieurstyling.

Een interieur is pas af wanneer de interieurstyling een eenheid vormt met het geheel. Woonaccessoires die aansluiten bij de meubels, raambekleding, wand-, en vloerafwerking. Bij het uitzoeken van de juiste woonaccessoires houd ik rekening met de kleuren, vormen, texturen en de grootte van de items, passend bij de basis van jouw interieur.

Hierdoor ontstaat door de interieurstyling een warm, sfeervol interieur dat rust en eenheid zal geven.

Een interieur is niet compleet zonder de juiste woonaccessoires

Als interieurontwerper streef ik naar perfectie. Deze eigenschap komt mij bij interieurstyling goed van pas. Een interieur is niet af zonder de juiste woonaccessoires die passen bij de inrichting.

Wanneer jullie ervoor kiezen om de interieurstyling door mij te laten verzorgen, dan is het belangrijk dat ik een goed beeld van jullie interieur krijg. Het kan zijn dat ik jullie al heb geholpen met het realiseren van een interieuradvies. Mocht dit niet zo zijn, dan wil ik eerst jullie wensen onderzoeken en jullie interieur bekijken. Wat vind je mooi en wat niet? Welke items wil je graag behouden, bijvoorbeeld een familie-erfstuk?

Ik bekijk de ruimte en doe een inventarisatie wat de ruimte nodig heeft. Van hieruit ga ik op zoek naar de juiste woonaccessoires.

interieurstyling wens interieurontwerp apeldoorn zwolle harderwijk deventer amersfoort

Wil je graag weten hoe ik te werk en ga en wat de tarieven zijn voor interieurstyling?

Er zijn twee pakketten mogelijk:

Interieurstyling pakket 1

- Telefonisch kennismakingsgesprek.
- Intakegesprek bij jou thuis en inventarisatie van de ruimte en de benodigde items.
- Een doordacht interieurstyling plan met sfeer, kleur en materiaal bepaling.
- Uitzoeken van de items/ woonaccessoires in woonwinkels.
- Shoppinglist van de items/ woonaccessoires.
- Naslagwerk per mail betreft de interieurstyling en een telefonische nabespreking.

€ 400 (voor een ruimte van max. 50m2, incl. btw en excl. reiskosten)

Klik hier voor de volledige werkwijze voor interieurstyling pakket 1.

Huis inrichten Apeldoorn Zutphen Deventer Harderwijk Amersfoort Zwolle

Interieurstyling pakket 2

- Telefonisch kennismakingsgesprek.
- Intakegesprek bij jou thuis en inventarisatie van de ruimte en de benodigde items.
- Een doordacht interieurstyling plan met sfeer, kleur en materiaal bepaling.
- Moodboard bespreking op locatie.
- Inkoop van de items/ woonaccessoires.
- Eindstyling op locatie.

€ 525  (voor een ruimte van max. 50m2, incl. btw en excl. reiskosten en prijs van woonaccessoires)

Klik hier voor de volledige werkwijze van interieurstyling pakket 2.

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen"

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

"Een interieur is pas af wanneer de interieurstyling een eenheid vormt met het geheel"

interieurstyling wens interieurontwerp apeldoorn harderwijk zwolle deventer zutphen amersfoort barneveld

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper. Mijn interieurontwerp staat bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.