Coachruimte inrichten om jouw klanten zich vertrouwd te laten voelen bij jou

Een coachruimte inrichten is vaak lastiger dan je denkt. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je hebt daar de tijd niet voor. Of je vindt het erg moeilijk om tijdens het inrichten alles tot een warm geheel bij elkaar te brengen. Bied jij verschillende soorten coachingsessies en activiteiten aan? Dan moet jouw coachruimte veelzijdig en flexibel ingericht worden. Het is dan een uitdaging om de coachruimte zo optimaal te kunnen inrichten die comfortabel en uitnodigend is, maar ook functioneel (voldoende bewegingsruimte, zitplekken en opbergmogelijkheden).

Je wilt daarbij een professionele uitstraling geven. Daarnaast moet een coachruimte vertrouwen uitstralen, jouw klant moet zich veilig en vertrouwd voelen in de ruimte. Dit is natuurlijk heel belangrijk tijdens een coaching sessie. Er moet dus voldoende privacy geboden kunnen worden. Ook verlichting kan lastig zijn hoe je deze goed toe moet passen om die gewenste sfeer te kunnen uitstralen.

Coachruimte inrichten apeldoorn zwolle harderwijk deventer amersfoort

“Met de juiste coachruimte inrichting help ik jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven.

Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving

die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten".

Praktijkruimte-inrichten-Apeldoorn-Zutphem-Deventer-Harderwijk-Zwolle

Coachruimte inrichten? Het advies begint altijd bij jou

Wil jij liever jouw tijd en aandacht besteden aan jouw klanten? Lukt het jou niet om tijdens het inrichten die sfeer te krijgen die jij voor ogen hebt? Als interieurontwerper help ik jou om jouw coachruimte die sfeer weer te geven waar jouw klanten graag komen.

Ik help jou met de indeling, verlichting, meubels, materialen en kleuren die jou en de identiteit van jouw bedrijf uitstralen. Een coachruimte inrichten wil je goed doen, waar jouw klanten zich veilig en vertrouwd voelen.

Wen's Interieurontwerp versterkt een fijn gevoel in jouw coachpraktijk

Het inrichten van een coachruimte is voor mij geslaagd wanneer een fijne rustgevende sfeer is ontstaan. Door zorgvuldig gebruik te maken van de juiste kleuren, materialen, meubilair, verlichting en decoratie in de ruimte, zullen jouw klanten helpen om te gaan ontspannen en open te stellen aan het coachingproces.

 

“Het doel van een interieurontwerp is om een omgeving te vormen die ondersteunend, stimulerend en inspirerend is en die een bijdrage levert aan het bereiken van de coaching doelen van jouw klanten”.

Een coachruimte met een gastvrije en professionele uitstraling

Een coachruimte inrichten begint bij mij altijd bij jou. Wie ben jij? Wat voor een coaching praktijk heb jij? Waar sta jij voor? Wie zijn jouw klanten? Welke sfeer en stijl vind jij mooi? Na een uitgebreid intakegesprek, ga ik starten met het interieurontwerp dat past bij jou, jouw bedrijf en jouw klanten. Met mijn ervaring en kennis, maak ik weloverwogen keuzes om het gewenste resultaat te geven die bij jouw bedrijf past. Het inrichten van een coachruimte begint ook bij hoe jij de ruimte gaat gebruiken. Een goede indeling is belangrijk zodat jij goed kan werken. Warme kleuren en materialen zul je in mijn interieurontwerpen terug zien. En die goed aan zullen sluiten bij jouw persoonlijke wensen, sfeer en stijl. Het inrichten van coachruimte is voor mij gelaagd wanneer jouw klanten welkom mogen voelen en waar jij fijn kan werken.

 

"De juiste inrichting van jouw coachruimte, draagt bij aan het succes van jouw bedrijf door het vormen van een aantrekkelijke omgeving waar zowel jij als jouw klanten zich comfortabel en vertrouwd zullen voelen".

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw coachruimte inrichting tot ontspannen en fijn geheel te maken."

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Coachruimte inrichten voor jou en jouw klanten

Als interieurontwerper gaat het mij in eerste instantie om jou en jouw coachingpraktijk. Wie ben jij, welke patiënten ontvang jij in jouw coachruimte? Wat bied jij als coachruimte de klanten aan? Ik luister graag naar jouw persoonlijke wensen, sfeer en stijl. Daarna vertaal ik dit naar een interieur waar de indeling, de materialen, de kleuren, de meubels en de verlichting alles samen komt tot één warm geheel.

Door mijn persoonlijke ontwerp en het maken van doordachte keuzes, zal de coachruimte straks aanvoelen als één samenhangend geheel. Voor in het inrichten van een coachruimte bied ik diverse mogelijkheden aan.

Lees hier mijn werkwijze hoe ik jouw coachruimte kan inrichten.

Kantoorinrichting-Wens-Interieurontwerp-Apeldoorn-Zutphen-Amersfoort-Deventer-Zwolle-Arnhem-Harderwijk

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

"Met het inrichten van jouw coachruimte help ik jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten."

coach ruimte inrichten wens interieurontwerp apeldoorn zwolle deventer harderwijk amersfoort

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd en ben gecertificeerd interieurstylist en interieurontwerper. Mijn kantoorinrichting en interieurontwerp staan bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.