Interieurstyliste en -ontwerper Wendy van Pijkeren

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na een dag hard werken gaat ontspannen en mooie herinneringen mag maken.

Een kavel voor vrije bouw 

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag. Mijn vuurtje voor interieurstyliste is nog meer gaan branden toen wij (Rob en ik en onze twee kinderen) in 2018 de eerste stappen gingen zetten om een huis te bouwen. Een vrije bouw in een hele nieuwe woonwijk in Apeldoorn. Wat een heerlijke tijd! De gesprekken met de aannemer, leveranciers, indelingsvoorstellen uitwerken, het uitzoeken van de juiste materialen en kleuren, vond ik geweldig! Er werden doordachte keuzes gemaakt om het interieurontwerp vorm te geven. Ook mijn twee zoontjes genoten van dit proces. Ze zagen hun nieuwe huis tot ‘leven’ komen. Samen werkten wij aan om al onze woonwensen te realiseren. Een interieurstyliste werd 'geboren'.

Interieurstyliste apeldoorn zutphen zwolle deventer amersfoort harderwijk arnhem

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik, als interieurstyliste, jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen."

Interieurstyliste Wens Interieurontwerp

Mijn droombaan tot interieurstyliste werd 'geboren'

Dat bouwen, verbouwen, herinrichten of verhuizen eigenlijk een feestje moet zijn, gun ik iedereen. Ontlast worden van de keuze stress en je richten op wat jouw energie geeft. Dat kan zijn jouw werk en of je gezin. Met mijn creativiteit en warmte, ben ik in 2021 begonnen met mijn vakopleiding tot interieurstyliste en interieurontwerper aan de NIA Academie. Deze heb ik inmiddels met een goed gevolg afgerond om jou te kunnen voorzien van een goed interieurontwerp. Mijn kijk als interieurstyliste op een interieurplan is pas goed afgerond wanneer doordachte keuzes zijn gemaakt. En die op jou gericht zijn, een interieur dat warmte geeft waar jij straks heerlijk kan gaan wonen en/of werken. Een interieurontwerp is compleet wanneer alles samen komt tot één mooi samenhangend geheel. Zullen wij met elkaar vrijblijvend kennismaken? Leuk om je te ontmoeten!

Met een warme en een creatieve groet,
Wendy

Interieurstyliste en -ontwerper

Een paar leuke weetje over mij:

- Dat mijn kleding op volgorde in de kast hangt…van licht naar donker
- Daarbij opvalt dat ik veel aardse/natuurlijke kleuren of zwarte kleding draag
- Dat je mij wakker mag maken voor een heerlijk stuk chocola (wel melk graag) en chips!
- Dat ik blij word van lekker eten en drinken op een zonnig terras
- Dat ik graag tussen de mensen ben, maar ook de rust op zoek
- Dat ik eerder weinig wilde weten over voetbal, maar nu graag kijk bij de wedstrijden van onze 2 kinderen.
- En dat ik voetbal nu fantastisch vind!
- Dat ik kan ontspannen van tuinieren en niet erg vind om mijn handen vies te maken
- Dat ik een leesbril draag, maar deze niet altijd op doe
- Dat ik geboren ben in 1983, dus reken maar uit…

 

Interieurstyliste Apeldoorn Wens Interieurontwerp

Recensies over interieurstyliste Wendy van Pijkeren