Wen's Interieurontwerp Werkwijze & Tarieven

Het belangrijkste vind ik in mijn werkwijze het contact met jou. Tijdens onze samenwerking hebben wij dan ook regelmatig overleg momenten. Op deze manier kan ik het ontwerpproces bij sturen naar aanleiding van jouw input en feedback. Want het interieur moet immers om jou gaan, wat jij wil en wat jij mooi vindt. Met al mijn kennis maken wij samen de juiste weloverwogen keuzes. Ik zeg samen, omdat ik je wil laten zien dat er verschillende mogelijkheden zijn. Ik zal ervoor zorgen dat de keuzes beperkt worden om jou te ontzorgen in alle keuze stress. Waardoor jij jouw tijd en energie kan besteden aan je gezin en werk. Maar ook om miskopen te voorkomen.

Voor mij is een goede samenwerking dus heel belangrijk. Open, eerlijk, transparant, persoonlijk, maar ook met humor!

 

Kantoorinrichting-Wens-Interieurontwerp-Apeldoorn-Zutphen-Amersfoort-Deventer-Zwolle-Arnhem-Harderwijk

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen."

Werkwijze & Tarieven Particulier Interieurontwerp

Je hebt een nieuwbouw huis gekocht, je gaat verbouwen of wil je huidige woning graag opnieuw inrichten. Waar begin je?

Je ziet bij anderen altijd wel snel of je iets mooi vindt of niet, maar je weet zelf nog niet zo goed hoe je dat in je eigen woning kan realiseren.

In mijn werkwijze om tot een interieurontwerp te komen, staan deze vragen centraal:

- Wat zijn jouw woonwensen?
- Hoe gebruik je de ruimte of hoe ga je deze gebruiken?
- Welke gevoel moet de ruimte jou geven?
- Wie ben jij en wat zijn jouw hobby’s en wat voor werk doe jij?
- Hoe ziet jouw dag eruit?

* Onderstaande pakketten voor particulieren zijn gebaseerd op één etage van een gemiddelde woning (+/- 50 m2).

Staat jouw unieke wens niet tussen deze pakketten? Geen probleem! Ik maak graag een offerte op maat. 

 

Interieur inspiratie advies

€ 350

 

Basis Interieurontwerp

vanaf € 800

 

Compleet interieurontwerp

vanaf € 2000

 

Interieurstyling pakket 1

€ 400

 

Interieurstyling pakket 2

€ 525

 

Interieurontwerp projecten

Werkwijze & Tarieven Zakelijk interieurontwerp

Je hebt als zzp'er een mooi kantoor-, praktijk- of coachruimte gevonden. Je ziet je daar zelf met veel plezier werken en om jouw klanten te mogen ontmoeten.
Je bent druk met jouw werk en de kantoorinrichting laat te wensen over. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je weet niet goed hoe je dat samen moet brengen dat past bij jou en de identiteit van jouw bedrijf.

Bij een kantoorinrichting komt veel bij kijken
- zoals het bepalen van een goede indeling
- het uitzoeken van de juiste meubels, verlichting, akoestiek
- de sfeer die je graag terug wilt laten komen.

Jouw kantoorinrichting wil je graag in één keer goed doen en dat het tijdloos blijft. Daarnaast merk je dat het je tijd en energie kost en dat je eigenlijk wil richten op jouw klanten. Want dat vind jij het leukste om te doen!

 

* Onderstaande pakketten voor zakelijke klanten zijn gebaseerd op één ruimte van maximaal  +/- 25 m2.

Staat jouw unieke wens niet tussen deze pakketten? Geen probleem! Ik maak graag een offerte op maat. 

Interieur Inspiratie advies
€ 350 (excl. btw)

 

Basis Interieurontwerp
vanaf € 800 (excl. btw)

 

Compleet interieurontwerp
vanaf € 2000 (excl. btw)

 

Zakelijk interieurontwerp projecten

En nu? Wij gaan aan de slag met jouw interieur!

Een interieurontwerp begint altijd met een doordacht plan, passend bij de vraag en de wensen van jou als klant. Ieder project is vaak anders, maar toch komen dezelfde onderdelen vaak terug.

De volgende onderdelen worden kort toegelicht:

Moodboard

Na een intakegesprek ga ik aan de slag met het maken van een verschillende abstracte moodboards. Een moodboard is de rode draad van het interieurontwerp. Hierin vind je de kleuren, structuren, texturen, vormen, de stijl en de sfeer van jouw interieur in terug.  Ook maak ik bijbehorende toegepaste moodboards van interieurbeelden om de mogelijkheden te laten zien. Vanuit deze verschillende moodboards kies je welke sfeer en stijl jij mooi vindt en die bij jou past. Dit moodboard vormt het uitgangspunt voor het verdere interieurontwerp.

Indelingsadvies in 2D

De ruimte waarin jij straks wil gaan leven moet comfortabel en prettig aanvoelen. De indeling kan hier een grote invloed op hebben. Daarom wil ik weten hoe jij de ruimte straks gaat gebruiken. Ik kijk daarbij naar de zichtlijnen, looproutes en het lichtinval. Ik maak verschillende indelingsschetsen die wij samen gaan bespreken om tot de juiste indeling te kunnen komen. Daarna werk ik de gekozen indeling zorgvuldig uit in 2D.

Wil je graag in 3D? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Meubeladvies

Wanneer het indelingsadvies vast staat, ga ik op zoek naar de gewenste meubels die passen bij de sfeer, stijl en jouw budget. Daarna werk ik dit uit in een digitaal sfeerbeeld en mocht je daarvoor gekozen hebben, werk ik een shoppinglist daarbij uit.

Kleur- en materiaaladvies

Wanneer de stalen van de meubels binnen zijn, wordt het moodboard ter inspiratie gebruikt voor het verdere kleurenplan. De kleur op de wanden kunnen bepaald gaan worden, maar ook de vloer en de raambekleding. Bij het uitzoeken van de kleuren houd ik rekening mee met het lichtinval. Een ruimte op het noorden vraagt een andere kleurgebruik dan op het zuiden. De kleuren en de kleurcodes werk ik uit in een plattegrond zodat de schilder straks weet waar en welke kleur gaat komen. Tijdens de eindpresentatie krijg jij de kleur- en materiaalstalen zodat jij deze nog eens goed kan zien en voelen.

Lichtplan

Verlichting is een belangrijke sfeermaker binnen het interieur. Tijden het maken van een lichtplan kijk ik welke soorten verlichting er nodig zijn zoals algemene verlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Daarbij maak ik weer onderscheid in het type verlichting zoals direct, indirect en diffuus. Alles wordt uitgewerkt in een plattegrond samen met de lichtbron denk aan spotjes, wandlampen, hanglampen, vloerlampen etc.). Het lichtplan wordt compleet afgeleverd samen met een armaturenoverzicht, de technische gegevens van de lichtbronnen en een shoppinglist.

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Interieurontwerp Wendy van Pijkeren Wens Interieurontwerp

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd en ben gecertificeerd interieurstylist en interieurontwerper.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.