Een praktijkruimte inrichten doe je om jouw patiënten vertrouwd te laten voelen

Jij hebt het druk met jouw patiënten die naar jouw praktijk komen. Je hebt je verplichtingen en je beperkte tijd om je dan bezig te houden met het goed inrichten van jouw praktijkruimte. Vervolgens voldoet het niet aan jouw wensen en de sfeer die jij terug wilt laten komen in jouw praktijk. Je loopt tijdens het inrichten tegen verschillende obstakels aan, bijvoorbeeld het bepalen van de juiste kleur op de wanden. Het inrichten van je praktijkruimte vraagt dus veel tijd. Aan de andere kant wil je, wanneer je jouw patiënten binnen komen, zich prettig en vertrouwt voelen bij jou in de praktijk.

Een interieurontwerper kan jou hierbij helpen bij het inrichten en maken van de juiste keuzes om van jouw praktijkruimte een fijne, warme sfeer te geven. Waar jouw patiënten graag komen, waar de drempel wordt verlaagd.

prakijkruimte inrichten

“Met de juiste praktijkruimte inrichting help ik jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven.

Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving

die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten".

Praktijkruimte-inrichten-Apeldoorn-Zutphem-Deventer-Harderwijk-Zwolle

Praktijkruimte inrichten? Het advies begint altijd bij jou

Als interieurontwerper kan ik jou helpen met het inrichten van jouw praktijkruimte om die fijne sfeer te geven. Samen met jou ga ik inventariseren wie jij bent, wat jouw praktijk aanbiedt, wat jij belangrijk vindt, welke sfeer en stijl passen bij jouw praktijkruimte. Het gaat namelijk niet om mij wat om wat ik mooi vindt, maar het gaat om jouw praktijk. Ik help jou met inrichten door het adviseren van kleuren, materialen, meubels, verlichting en indeling. En ondertussen kan jij je richten op jouw patiënten. Dat bespaart een hoop tijd, energie en keuze stress. Het inrichten van jouw praktijkruimte wil je één keer goed doen en dat geeft rust.

Wen's Interieuradvies versterkt een fijn gevoel in jouw praktijk

Jouw patiënt wil zich prettig en fijn voelen in jouw praktijkruimte. Een fijne inrichting kan hier een grote bijdrage aanleveren. Wanneer jouw patiënt ontspannen is, zal de behandeling een positief resultaat gaan geven. Hierdoor kan jij goed je werk doen. Het goed inrichten van een praktijkruimte vraagt tijd en deskundigheid. Ik kan jou helpen om jouw praktijkruimte een fijne ontspannen ruimte te geven waar jouw patiënten graag zullen komen.

Een praktijkruimte met een gastvrije en professionele uitstraling

Met de juiste inrichting van jouw praktijkruimte, help je jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw patiënten. Een goed ontwerp voor een praktijkruimte inrichten, kan de productiviteit verhogen. Door de indeling van de ruimte en de juiste keuze van het meubilair en verlichting, kan een goed interieurontwerp een belangrijke bijdrage leveren voor efficiënt werken. Door goed een praktijkruimte in te richten, zijn er minder afleidingen en de omgeving stimuleert hierdoor de productiviteit te verhogen. Tijdens mijn ontwerp van een praktijkruimte inrichten, houd ik rekening met het gebruik van ergonomisch meubilair, verlichting en goede akoestiek. Dit vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde en comfortabele werkomgeving. Een aantrekkelijke praktijkruimte draagt ook bij aan jouw klantbeleving, merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het bevat elementen die de missie en visie van jouw praktijk weerspiegelen. Het vormt daarnaast een gastvrije en professionele uitstraling waar jouw klanten zich snel prettig zullen voelen. Hierdoor wordt een positieve indruk achtergelaten.

 

"De juiste praktijkinrichting draagt bij aan het succes van jouw bedrijf door het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving waar zowel jij als jouw klanten zich comfortabel en vertrouwd zullen voelen".

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw praktijkruimte inrichting tot ontspannen en fijn geheel te maken."

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Praktijkruimte inrichten voor jou en jouw klanten

Als interieurontwerper gaat het mij in eerste instantie om jou en jouw praktijk. Wie ben jij, welke patiënten ontvang jij in jouw praktijkruimte? Wat bied jij als praktijkruimte de klanten aan? Ik luister graag naar jouw persoonlijke wensen, sfeer en stijl. Daarna vertaal ik dit naar een interieur waar de indeling, de materialen, de kleuren, de meubels en de verlichting alles samen komt tot één warm geheel. Door mijn persoonlijke ontwerp en het maken van doordachte keuzes, zal de praktijkruimte straks aanvoelen als één samenhangend geheel. Voor in het inrichten van een praktijkruimte bied ik diverse mogelijkheden aan.

Lees hier mijn werkwijze hoe ik jouw praktijkruimte kan inrichten.

Kantoorinrichting-Wens-Interieurontwerp-Apeldoorn-Zutphen-Amersfoort-Deventer-Zwolle-Arnhem-Harderwijk

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

"Met het inrichten van jouw praktijkruimte help ik jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten."

praktijkruimte inrichten wens interieurontwerp apeldoorn zwolle barneveld amersfoort harderwijk

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd en ben gecertificeerd interieurstylist en interieurontwerper. Mijn kantoorinrichting en interieurontwerp staan bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.