Met de juiste kantoorinrichting straal je vertrouwen en professionaliteit uit

Je hebt als zzp'er een mooi kantoor-, praktijk- of coachruimte gevonden. Je ziet je daar zelf met veel plezier werken en om jouw klanten te mogen ontmoeten. Je bent druk met jouw werk en de kantoorinrichting laat te wensen over. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je weet niet goed hoe je dat samen moet brengen wat past bij jou en de identiteit van jouw bedrijf.

Bij een kantoorinrichting komt veel bij kijken. Zoals het bepalen van een goede indeling, het uitzoeken van de juiste meubels, verlichting, akoestiek, maar ook de sfeer die je graag terug wil laten komen. Jouw kantoorinrichting wil je graag in één keer goed doen en dat het tijdloos blijft. Daarnaast merk je dat het je tijd en energie kost en dat je eigenlijk wil richten op jouw klanten. Want dat vind jij het leukste om te doen!

kantoor zakelijk interieuradvies harderwijk apeldoorn zwolle deventer amersfoort

"Met de juiste kantoorinrichting help ik jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten toe".

Interieuradvies Apeldoorn Zutphem Deventer Harderwijk Zwolle

Een kantoorinrichting advies begint altijd bij jou

Wil je een kantoorinrichting waar jij blij van wordt? Waar jij lekker kan werken?  En wil je dat jouw klanten zich welkom en vertrouwd voelen? Als interieurontwerper kan ik jou daarbij helpen. Ik richt jouw kantoor-, praktijk of coachruimte in die past bij de identiteit van jouw bedrijf zodat jij je kunt richten op jouw werk en jouw klanten.

Een kantoorinrichting met een gastvrije en professionele uitstraling

Met de juiste kantoorinrichting help je jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten. Een goed ontworpen kantoorinrichting kan de productiviteit verhogen. Door de indeling van de ruimte en de juiste keuze van het meubilair en verlichting, kan een goed interieurontwerp een belangrijke bijdrage leveren voor efficiënt werken. Door een goede kantoorinrichting zijn er minder afleidingen en de omgeving stimuleert hierdoor de productiviteit te verhogen. Een goede kantoorinrichting houdt rekening met het gebruik van ergonomisch meubilair, verlichting en goede akoestiek. Dit vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde en comfortabele werkomgeving. Een aantrekkelijke kantoorinrichting draagt ook bij aan jouw klantbeleving, merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het bevat elementen die de missie en visie van jouw bedrijf weerspiegelen. Het vormt daarnaast een gastvrije en professionele uitstraling waar jouw klanten zich snel prettig zullen voelen. Hierdoor wordt een positieve indruk achtergelaten.

 

"De juiste kantoorinrichting draagt bij aan het succes van jouw bedrijf door het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving waar zowel jij als jouw klanten zich comfortabel en vertrouwd zullen voelen".

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw kantoorinrichting tot proffesioneel en zakelijk geheel te maken"

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Kantoorinrichting voor jouw praktijk- of coachruimte

Ook bij een kantoorinrichting, praktijkruimte of coachruimte gaat het ten eerste om jou. Wie ben jij, wat voor werk doe jij? Wat is jouw visie en missie binnen jouw bedrijf? Hoe wil je dat jouw klanten jou en jouw bedrijf ervaren? Hoe gebruik jij jouw kantoor? Als interieurontwerper verplaats ik mij in jou en in jouw bedrijf, maar ook wat jij mooi vindt en hoe jij de ruimte gaat gebruiken. Ik luister aandachtig naar jouw manier van werken. In onze samenwerking zul jij merken dat ik gericht ben op het snelle en persoonlijke contact. Dit uit zich ook in mijn manier van ontwerpen. Ik maak handgetekende plattegronden, wandaanzichten en perspectief tekeningen. In combinatie met digitale visualisatie vormt het interieurplan als een persoonlijk doordacht cadeau naar jou toe.

Wat mij nog meer onderscheid, is dat ik oog heb voor een warme kantoorinrichting. En waar kleuren, materialen en vormen in een fijne balans bij elkaar komen, die de ruimte doen versterken. Een kantoorinrichting dat klopt. Hierdoor ontstaat de sfeer waar jij met plezier gaat werken en waar jouw klanten met trots gaat ontvangen.

Kantoorinrichting-Wens-Interieurontwerp-Apeldoorn-Zutphen-Amersfoort-Deventer-Zwolle-Arnhem-Harderwijk

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

"Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om de kantoorinrichting van jouw bedrijf tot één warm geheel te vormen."

Interieurstyliste Wendy Van Pijkeren Apeldoorn

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper. Mijn kantoorinrichting en interieurontwerp staan bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.