Een kantoor inrichten wil je één keer goed doen

Jij hebt als ZZP ’er een kantoorruimte gehuurd of gekocht. Je bent blij met de ruimte, maar je weet niet goed hoe je de identiteit van jouw bedrijf terug moet laten komen in de inrichting van jouw kantoorruimte. Daarnaast wil jij je liever je richten op je werk en jouw klanten. Want een kantoor inrichten kost veel tijd. Ook weet je wel wat je mooi vindt, maar je weet niet goed hoe je tijdens het inrichten van je kantoor, tot één warm geheel kan vormen.

Tijdens het inrichten van een kantoor komt veel bij kijken. Denk aan de indeling, verlichting, kleuren en materialen. Niet alleen wat mooi is, maar ook dat het praktisch moet zijn én dat het past bij jouw manier van werken. En niet onbelangrijk, dat past bij jouw identiteit van jouw bedrijf. Want dan zal jij goed kunnen werken en met trots jouw klanten mogen ontvangen.

Interieuradvies Apeldoorn Zutphem Deventer Harderwijk

“Met de juiste kantoorinrichting help ik jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten toe."

Interieuradvies Apeldoorn Zutphem Deventer Harderwijk Zwolle

Kantoor inrichten? Het advies begint altijd bij jou

Als interieurontwerper help ik zelfstandige ondernemende vrouwen die hun kantoor willen gaan inrichten. Het inrichten van een kantoor begint altijd bij jou. Wie ben jij? Wat voor werk doe jij? Wie zijn jouw klanten? Welke sfeer wil jij overbrengen? In welke omgeving kan jij fijn en lekker werken? In welke sfeer wil jij jouw klanten ontvangen? Ik kan jou helpen om de identiteit van jouw bedrijf te vertalen naar een interieur waar jij en jouw klanten zicht prettig gaan voelen. Door het inrichten van jouw kantoor aan mij over te laten, kan jij je richten op jouw werk en jouw klanten.

Wen's Interieurontwerp versterkt jouw merkidentiteit

Met mijn ontwerpen en adviezen helpt jouw klanten de weerspiegeling van jouw bedrijfscultuur te herkennen. Door het juist inrichten van jouw kantoor, wordt de merkidentiteit van jouw bedrijf versterkt. Door gebruik te maken van kleuren en materialen, kan een kantoorruimte een positieve indruk maken op jouw klanten. Dit draagt bij aan een gevoel van verbondenheid en de herkenning in jouw bedrijf. Tijdens het inrichten van jouw kantoor, houd ik rekening met de indeling van de ruimte, zorg ik voor de juiste keuzes van het meubilair, verlichting en de akoestiek. Dit vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde en comfortabele werkomgeving. Hierdoor zal er ook fijner gewerkt gaan worden.

Een kantoorinrichting met een gastvrije en professionele uitstraling

Met de juiste kantoorinrichting help je jouw bedrijf om een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten. Een goed ontworpen kantoorinrichting kan de productiviteit verhogen. Door de indeling van de ruimte en de juiste keuze van het meubilair en verlichting, kan een goed interieurontwerp een belangrijke bijdrage leveren voor efficiënt werken. Door een goede kantoorinrichting zijn er minder afleidingen en de omgeving stimuleert hierdoor de productiviteit te verhogen. Een goede kantoorinrichting houdt rekening met het gebruik van ergonomisch meubilair, verlichting en goede akoestiek. Dit vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde en comfortabele werkomgeving. Een aantrekkelijke kantoorinrichting draagt ook bij aan jouw klantbeleving, merkidentiteit en bedrijfscultuur. Het bevat elementen die de missie en visie van jouw bedrijf weerspiegelen. Het vormt daarnaast een gastvrije en professionele uitstraling waar jouw klanten zich snel prettig zullen voelen. Hierdoor wordt een positieve indruk achtergelaten.

 

"De juiste kantoorinrichting draagt bij aan het succes van jouw bedrijf door het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving waar zowel jij als jouw klanten zich comfortabel en vertrouwd zullen voelen".

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw kantoorinrichting tot proffesioneel en zakelijk geheel te maken."

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Kantoor inrichten om jouw bedrijfsidentiteit te versterken

Het inrichten van een kantoor is voor mij pas perfect, wanneer jij met trots daar gaat werken. Dat jij jouw bedrijfsidentiteit terug ziet komen in wie jij bent en waar jij voor staat. Het inrichten van een kantoor gaat bij mij dan ook altijd eerst om jou en jouw bedrijf. Welke sfeer en stijl past bij jou en jouw bedrijf? Ik luister dan ook graag hoe jij de ruimte wil gaan gebruiken, wat jouw werkzaamheden zijn, wie jouw klanten zijn en wat je daarvoor nodig hebt om de ruimte zo optimaal te benutten.

In mijn ontwerpen zul je ook terug zien dat ik doordachte keuzes maak, over elk detail is nagedacht. Warme kleuren en materialen helpen een interieur tot één samenhangend geheel te vormen, een plek waar jij fijn kan werken en met trots jouw klanten mag gaan ontmoeten.  Om een kantoor in te laten inrichten bied ik verschillende mogelijkheden aan. Het kan zijn dat je een compleet interieurontwerp wil of alleen geadviseerd wil worden over de kleuren en materialen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Een kantoor inrichten wil je in één keer goed doen en niet steeds opnieuw.

prakijkruimte inrichten

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

"Met het inrichten van jouw kantoor help ik jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Het zorgt voor een verzorgde werkomgeving die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt naar jouw klanten."

Kantoor inrichten wens interieurontwerp apeldoorn harderwijk zwolle barnveld amersfoort deventer

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd en ben gecertificeerd interieurstylist en interieurontwerper. Mijn kantoorinrichting en interieurontwerp staan bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.