Een huis inrichten wil je één keer goed doen en niet steeds opnieuw

Een huis inrichten kan een heel lang proces zijn van bedenken van de mooiste sfeer en stijl tot het daadwerkelijk realiseren. Een proces waar veel keuzes gemaakt moeten worden. Een huis inrichten doe je ook om langere tijd van te kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om doordachte keuzes te maken.

Wen's Interieurontwerp kan je helpen bij het inrichten van je huis in de volgende situaties:

  • Het volledig inrichten van jouw nieuwbouwhuis of specifieke ruimtes
  • Het herinrichten van jouw bestaande woning
  • Het herinrichten van jouw huis bij een verbouwing

 

Interieurontwerp Apeldoorn Deventer Amersfoort Zwolle Arnhem Zutphen

“Een huis inrichten wil je één keer goed doen om te kunnen ontspannen, op te laden voor een nieuwe werkdag en waar je mooie herinneringen gaat maken”

Huis inrichten Apeldoorn Zutphen Deventer Harderwijk Amersfoort

Nieuwbouw huis inrichten

Wanneer je een nieuwbouw huis gaat inrichten, moet je met veel zaken rekening houden. Ik denk graag met jou mee. Dit kan al vanaf in de tekenfase van jullie huis. Waar komt bijvoorbeeld de woonkamer? Waar wil je zicht op hebben. Is dat richting de straat of de tuin? Hoe is de stand van de zon? Of hoe groot moet de maatwerkkast worden, waar al het speelgoed van de kinderen in opgeborgen moet worden? Maar ook waar komen de stopcontacten en de lichtpunten? Deze keuze kan al invloed hebben op gehele indeling van de woonkamer.

Een interieurontwerp bespaart jouw tijd, miskopen en keuzestress

Een huis inrichten doe je dus niet zomaar en het kost veel tijd. Om tijd te besparen, kan ik jou helpen door met jou mee te denken, bij te staan tijdens de gesprekken met de aannemer en het uitwerken van een doordacht interieur plan. Hierdoor voorkom je ook dat je miskopen doet. Samen komen wij tot de juiste keuzes die passen bij jouw woonwensen. Een huis inrichten wil je in één keer goed doen en niet steeds opnieuw.

Bij een huis inrichten help ik jou met de volgende ruimtes: hal, woonkamer, (leef) keuken, werkplek, slaapkamer (master bedroom en kinderslaapkamers), badkamer, zolder en de bijkeuken.

Wil jij jouw huis inrichten zonder stress, maar wel met overwogen keuzes met uiteindelijk een doordacht plan? Waardoor je meer tijd overhoud voor jouw gezin en jouw werk? Dan is een interieuradvies wat voor jou. Ik kan jou hierbij helpen.

Verbouwing

Ook wanneer je gaat verbouwen, komt daar veel bij kijken. Dit kan zijn een herindeling van de verschillende ruimtes of alleen uitbouwen. Vanaf de tekenfase kan ik jullie hierin ondersteunen tijdens het gesprek met de aannemer. Ik denk mee met de functionaliteit van de ruimtes, de afstanden, de looproutes, zichtlijnen, lichtpunten en de indeling. Een huis inrichten moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch met een fijne indeling. Op de manier hoe jij de ruimte wil gaan gebruiken. Wanneer de ruimte achteraf te klein blijkt te zijn, is dat zonde van jullie investering. Een huis inrichten moet doordacht en zorgvuldig gebeuren. Wanneer het klopt, kan jij ontspannen en optimaal genieten. Een huis inrichten gaat verder dan allen het 'mooie plaatje'. De ruimte moet kloppen waar het voor bedoeld is. Een huis moet in balans zijn, met de juiste indeling én met de juiste meubels en materialen.

Bij een huis inrichten help ik jou met de volgende ruimtes: hal, woonkamer, (leef) keuken, werkplek, slaapkamer (masterbedroom en kinderslaapkamers), zolder en de bijkeuken.

Huis inrichten Apeldoorn Zutphen Deventer Harderwijk Amersfoort Zwolle
Huis inrichten Apeldoorn Zutphen Deventer Harderwijk Amersfoort Zwolle

Herinrichten van jullie huis

Soms is verhuizen of verbouwen helemaal niet nodig, omdat de indeling met de bestaande meubels niet helemaal juist is. Je vindt het ongezellig omdat er ‘grote kale’ ruimtes zijn of omdat je binnen je eigen woonkamer niet fijn kan bewegen.

Een huis of ruimte inrichten begint na de stijl en sfeerbepaling, altijd met een indelingsplan. Op welke manier wil jij de ruimte gebruiken? Hoe ziet jouw dagindeling eruit? Wat zijn jouw hobby’s? Ook hierin denk ik met jou mee.

Bij een huis inrichten help ik jou met de volgende ruimtes: hal, woonkamer, (leef) keuken, werkplek, slaapkamer (master bedroom en kinderslaapkamers), badkamer, zolder en de bijkeuken.

Een interieurontwerp om jouw woonwensen te vertalen 

Bij het herinrichten van jullie huis teken ik een plattegrond op schaal. Maak ik vlekken plannen voor de functies, looproutes en zichtlijnen. Uiteindelijk ga ik met schaalmodellen net zolang schuiven tot dat we de gewenste indeling hebben. Hierbij denk ik weer aan de zichtlijnen, looproutes en hoe de ruimte gebruikt gaat worden. Vervolgens wordt er een definitief indelingsadvies gemaakt om van hieruit het interieuradvies verder vorm te geven. Met als doel dat jullie huis zo ingericht wordt dat er optimaal gebruik gemaakt gaat worden van de ruimte die aansluit bij jullie woonwensen.

Als interieurontwerper vind ik het belangrijk om het plan voor mijn klanten visueel te maken. Daarvoor gebruik ik vaak wandaanzichten of perspectieftekeningen. Aan de hand van schaalmodellen laat ik in de plattegrond de verschillende mogelijkheden zien. Met mijn creativiteit bied ik zo nieuwe inzichten om de ruimte optimaal te kunnen benutten.

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen"

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

“Om de inrichting van het huis tot één samenhangend geheel te vormen, moet er balans zijn.

Dit doe je door alle ruimtes op elkaar aan te laten sluiten. Dan ontstaat er een fijne sfeer”.

huis inrichten wens interieurontwerp apeldoorn harderwijk zwolle deventer amersfoort

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper. Mijn interieurontwerp staat bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.