Een doordacht interieuradvies helpt jou om jouw woonwens te vertalen naar een interieur die bij jou past

Je hebt een prachtige (nieuwbouw) woning en je en wilt deze inrichten met een fijn interieur. Maar je weet niet hoe je jouw interieur naar jouw woonwensen moet vertalen. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je weet je niet goed hoe je jouw stijl door kunt voeren en hoe jouw interieur tot één warm geheel kan maken. Je tijd is schaars door je werk en gezin en je vindt het lastig om de juiste keuzes te maken. Dat levert je (keuze) stress op. Waar vind je de juiste ideeën, materialen, kleuren en hoe breng je dat samen tot één mooi samenhangend geheel? Met een interieuradvies gaan jouw wensen vertaald worden naar een interieur wat bij jou past en wat jij mooi vindt.

Een interieurontwerper met een doordacht interieuradvies kan jou hierbij helpen om jouw woonwens te vertalen naar een concreet plan. Ik kan jou helpen om verder te komen en jouw woonwensen te vertalen in een concreet interieuradvies.

Interieuradvies Apeldoorn Zutphem Deventer Harderwijk

Jouw huis: een fijne plek waar rust, warmte en eenheid samen komen”.

Als interieurontwerper help ik jou om jouw woonvraag te vertalen naar een interieuradvies dat bij jou en jouw wensen past.

Interieuradvies Apeldoorn Zutphem Deventer Harderwijk Zwolle

Een interieuradvies begint altijd bij jou

Als interieurontwerper begint mijn interieuradvies altijd bij jou, met een persoonlijk vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie ben jij en hoe ziet jouw dag eruit? Wat voor werk doe jij? Hoe maak jij gebruik van de ruimte? Wat zijn jouw hobby’s? Waar word jij blij van en waar van absoluut niet? En waaraan moet de ruimte straks voldoen? Lees je graag ’s morgens een krant in het ochtendzonnetje of neem je liever een kop koffie aan de keukentafel? Ook bespreken we jouw interieurstijl en welke sfeer de ruimte moet krijgen. Weet je dit zelf nog niet goed of hebben jullie verschillende smaken en worden jullie het daardoor samen niet eens? Ook daar komen wij samen uit! Ik heb daar verschillende methodes voor om dat goed te kunnen onderzoeken om zo tot het juiste resultaat te komen. Vanuit deze persoonlijke kennismaking, ga ik het interieuradvies doordacht en in fases uitwerken. Hieruit zal een overzichtelijk interieuradvies en ontwerp komen, die aansluit bij jouw persoonlijke woonwensen.

Ik bied interieuradvies aan voor alle binnen ruimtes. Denk aan de woonkamer, slaapkamer (masterbedroom en kinderslaapkamer), badkamer, keuken, hal, zolder, bijkeuken en werkplek.

Een doordacht interieuradvies zonder keuzestress

Het uiteindelijke doel is dat je een interieuradvies krijgt waar jij verder mee aan de slag gaat. Een uitgewerkt, doordacht plan, uitgeschreven en visueel gemaakt zodat jij weet wat jij (of bijvoorbeeld de schilder, de keukenzaak of de meubelmaker) moet doen. Je hebt geen keuze stress meer, want de knopen hebben wij samen doorgehakt. Dit scheelt jou veel tijd en voorkomt miskopen. Je krijgt een persoonlijk doordacht interieuradvies waar het interieur in de ruimte(s) één samenhangend geheel zal vormen, waar warmte en sfeer samen komen.

Wil je liever dat ik jou help met het afstylen van de desbetreffende ruimte(s), ook dat kan ik voor jou uit handen nemen. Zelfs met jou op inkopen gaan voor meubels is mogelijk! Een interieuradvies is er om jou te ontlasten van alle keuze stress en te laten genieten van dit proces.

Een interieuradvies eindigt met een compleet naslagwerk met alle informatie die jij nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Alles overzichtelijk en altijd prettig om nog eens rustig na te kunnen lezen.

“Met mijn persoonlijke aanpak help ik jou met het maken van de juiste keuzes om jouw interieur tot één warm geheel te vormen"

Interieur advies Wens interieurontwerp Apeldoorn zutphen deventer harderwijk zwolle

Een interieuradvies met veel warmte en aandacht

Als interieurontwerper verplaats ik mij in jou, in wie jij bent, wat jij mooi vindt en hoe jij de ruimte gaat gebruiken. Ik luister aandachtig naar jouw woonwensen. In onze samenwerking zul jij merken dat ik gericht ben op het snelle en persoonlijke contact. Dit uit zich ook in mijn manier van ontwerpen. Ik maak handgetekende plattegronden, wandaanzichten en perspectief tekeningen. In combinatie met digitale visualisatie vormt het interieuradvies als een persoonlijk doordacht cadeau naar jou toe.

Wat mij verder onderscheid, is dat ik oog heb voor warme interieurs en doordachte adviezen. Een interieur waar kleuren, materialen en vormen in fijne balans bij elkaar komen, passend in de ruimte. Een indeling die klopt. Hierdoor ontstaat de sfeer waar jij tot rust komt en mooie herinneringen mag maken.

Persoonlijk contact

Tijdens onze samenwerking zal ik je op de hoogte houden over het ontwerpproces door middel van persoonlijk contact. Ik vind het belangrijk dat wij fijn kunnen samenwerken en dat we nauw contact hebben aan de hand van de adviesgesprekken. Door de betrokkenheid aan beide kanten, wordt het resultaat van het interieuradvies nog persoonlijker en voldoet deze aan jouw woonwensen.

Interieur advies Wens interieurontwerp Apeldoorn zutphen deventer harderwijk

Interieuradvies door Wen’s Interieurontwerp

Tarieven

Jouw interieur aanpakken gaat niet zonder een budget. Natuurlijk wil jij weten wat de advieskosten zijn. Om je een indicatie te geven, heb ik drie soorten pakketten ontwikkeld. Deze geven een goede prijsindicatie aan. Alle pakketten zijn bedoeld om jou te ondersteunen, keuze stress sterk te verminderen en miskopen te voorkomen. Maar iedere woonvraag en iedere ruimte is anders. Daarom maak ik altijd een offerte op maat.

Staat jouw unieke wens er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

* prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en exclusief reiskosten

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Interieur inspiratie advies

Je wil graag wat anders. Een complete make- over van jouw interieur wil je ook niet, maar je wil graag advies over wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling (met je bestaande meubels), kleur, materialen, verlichting en of styling met accessoires.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Basis interieurontwerp

Je bent tevreden over de indeling van de ruimte, maar je wil graag andere kleuren en materialen in je interieur. Je weet wel wat je mooi vindt, maar je vindt het lastig om alle kleuren en materialen bij elkaar te laten komen van de vloer, raambekleding, wanden en de meubels.

Interieuradvies Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Compleet interieurontwerp

Je gaat verbouwen of je bent een huis aan het bouwen of wil je compleet een andere inrichting? Vele keuzes komen dan op jouw af. Vanaf het eerste moment kan ik jou bijstaan. Hiermee kan je een hoop keuze stress besparen en heb jij straks een interieur dat voldoet aan jouw woonwensen!

Interieurontwerp Compleet

“Het is mijn missie om voor jou een warm interieur te ontwerpen waar jij blij van wordt, gaat ontspannen en mooie herinneringen mag maken”

Interieurstyliste Wendy Van Pijkeren Apeldoorn

Het gezicht achter Wen's Interieurontwerp

"Waar jouw woonwensen vervuld worden"

Ik ben Wendy van Pijkeren ook wel ‘Wen’ genoemd. Aan de NIA– Academie heb ik mijn opleiding gevolgd voor interieurstylist en interieurontwerper. Mijn interieurontwerp staat bekend om rust, warmte en sfeer die samen komen tot één samenhangend geheel.

Ik gun iedereen zijn of haar woongeluk. Een fijn huis, met een inrichting wat bij jouw levensstijl past. Hoe jij wil wonen, waar jij je fijn en vertrouwd voelt. Waar je na dag hard werken kan ontspannen en mooie herinneringen mag maken. Een interieurontwerp begint daarom altijd bij jou, wie jij bent. Ik zie en hoor jou. Van welke stijl en sfeer word jij blij en hoe wil jij de ruimte gaan gebruiken?

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik diverse keren mogen ervaren hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je eigen huis. Waar alles klopt, waar je blij van wordt. Want dan ontspan je en laad je jezelf op voor een nieuwe (werk) dag.