Interieurontwerp slaapkamer in IJsselmuiden

Wendy Projecten
Slaapkamer ontwerp IJsselmuiden, Wen interieurontwerp Apeldoorn

Slaapkamer in IJsselmuiden – Basis interieurontwerp

Na ruim 8 jaar moest de ouder slaapkamer nog altijd aangepakt worden. Hij wilde graag hotel chique met rijke warme materialen en donkere kleuren. Zij wilde juist Scandinavische stijl met lichte kleuren en groen. Aan mij de vraag of ik een goed interieurplan voor ze kan maken wat ze beiden mooi zullen vinden. Ze kwamen er zelf niet uit.

Na een observatie van hun eigen huis en intakegesprek, zag ik dat het interieur gebaseerd is op een Scandinavische stijl met industriële elementen. Dit vonden ze beiden erg mooi.

Slaapkamer interieurontwerp IJsselmuiden, wens interieurontwerp Apeldoorn

 

Met dit uitgangspunt en de interieurstijl van een hotel chique ben ik een ontwerp gaan maken voor hun slaapkamer.

Scandinavische meets hotel chique. Zacht groene tinten gecombineerd met wit en aardse tinten voor de Scandinavische stijl. Sierlijsten, warm vloerkleed onder het bed, een side table met een spiegel (met een tintje zwart) die ruimte doet groter lijken, mooi lange gordijnen, een mooie sprei en velours sierkussens op het bed, wandlampen als nachtlampjes, die het hotel chique terug laten komen. De vloer kreeg een warme pvc-vloer met hoge plinten.

De industriële stijl, komt terug in het tintje zwart wat subtiel is verwerkt in de materialen. Denk aan de poten van de side table, de sierlijst om de spiegel, de lichtsnoeren en de gordijnrails.

Als extra optie kozen zij een meubelplan met shoppinglist en vroegen zij nog advies betreft de eindstyling.

slaapkamer interieurontwerp wens interieurontwerp apeldoorn
Interieurontwerp slaapkamer Ijsselmuiden
slaapkamer interieuradvies wens interieurontwerp apeldoorn
interieuradvies slaapkamer wens interieurontwerp apeldoorn ijsselmuiden